Så pimpar du din bil

Börjar din trotjänare till bil se lite trött och tråkig ut? Då är det dags för en uppfräschning. Här ska vi ge dig tips hur du kan pimpa din bil, så läs vidare!

bilKanske känns inte bilen så spännande längre; den bil du köpte för ett tag sedan och som då stod och glänste i bilhallen? Att hämta ut en ny bil är alltid en härlig känsla, men dessvärre brukar den inte vara så länge. Ingen fara, det finns sätt att väcka känslorna till liv igen. Satsa på rätt styling för din bil och ge bilägandet en välbehövlig kick! Det finns flertalet sätt att pimpa din pärla på och vi ska här nedan gå igenom några av de metoder som står till buds. Varför exempelvis inte satsa på fälgar från Mak som ger din bil ett enormt ansiktslyft?

Sätt att styla din bil

Det finns få komponenter på en bil som lockar ögat mer än däck och fälg. Särskilt gäller detta när du som bilägare satsar på fälgar som verkligen sticker ut. Varumärket MAK är för de riktigt bilintresserade som älskar att ge sin bil det lilla extra i elegans, där det spännande sortimentet finns att se och köpa hos Däck365. Här kan du välja bland ett stort utbud av varianter och storlekar.

Något som också gör stor skillnad i utseende på främst äldre bilar är en omlackering. En lack som ser trött och dyster ut gör ingen människa glad. En tvätt och polering är ett första steg, men skulle det inte hjälpa är det ny lack som gäller.

I övrigt handlar bilstyling mycket om “många bäckar små” som kombinerat gör storverk för bilens totala utseende. Det kan handla om detaljer som snygga instegslister, kromade avgasrör och extraljus bara för att ge några exempel. Glöm heller inte att pimpa insidan av bilen för att samtidigt boosta körglädjen!